Якість та брендінг імпортованої розчинної кави

Якість та брендінг імпортованої розчинної кави

Тип:Дипломы
Цена: 1 100,00 грн.
Дата сдачи: 15.05.2010
ВУЗ: КНТЕУ
НОМЕР: 127005
Курс: 5
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП    3
РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ СУЧАСНОГО РИНКУ ТА ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ РОЗЧИННОЇ КАВИ У СВІТІ ТА УКРАЇНІ.    5
1.1. Стан виробництва та споживання кави    5
1.2. Характеристика асортименту розчинної кави, яка виробляється у світі    13
1.3. Фактори, які формують якість розчинної кави    18
1.4. Конкурентоспроможність кави на світовому ринку    23
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ КАВИ «NESCAFE», ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ ЗАТ «ДАРНИЦЯ ТОРГІНВЕСТ»    27
2.1.Об'єкти, методи та послідовність досліджень    27
2.2. Дослідження якості розчинної кави, яка реалізується на ринку України.    34
2.3. Дослідження споживчого упакування.    36
2.4. Дослідження органолептичних показників.    40
2.5. Дослідження фізико-хімічних показників.    43
2.6. Дослідження конкурентоспроможності розчинної кави, що реалізуються ЗАТ «Дарниця ТоргІнвест»    45
РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДЖЕННЯ ІМПОРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАТ «ДАРНИЦЯ ТОРГІНВЕСТ»    47
3.1. Сутність імпортних операцій    47
3.2. Аналіз імпортних операцій ЗАТ «Дарниця ТоргІнвест»    63
3.3. Оцінка ефективності імпортних операцій ЗАТ «Дарниця ТоргІнвест»    87
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ    97
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ    100
ДОДАТКИ    104

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.