ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ І АУДИТУ 6
1.1. Сутність та значення бухгалтерського обліку 6
1.2. Нормативно-правова база організації обліку і аудиту 17
1.3. Огляд літературних джерел з організації обліку і аудиту 34
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ 42
2.1 Організаційно-економічна характеристика ЗАТ "Готельний комплекс "Україна" 42
2.2 Організація інформаційної системи та технології системи обліку і аудиту 58
2.3 Організація первинного обліку підприємства готельного бізнесу 72
2.4 Організація аналітичного і синтетичного обліку 82
РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ 106
3.1. Планування і організація проведення аудиту 106
3.2. Методика проведення аудиторської перевірки 115
3.3. Документальне оформлення аудиту 122
РОЗДІЛ 4. ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАХОДІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ 126
РОЗДІЛ 5. ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА 138
ВИСНОВКИ 146
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 150
ДОДАТКИ 156
Тип: | Дипломы |
Цена: | 1 000,00 грн. |
Дата сдачи: | 24.12.2009 |
ВУЗ: | СНАУ |
НОМЕР: | 126405 |
Курс: | 5 |
Язык: | украинский |