"Організація та шляхи вдосконалення бухгалтерського обліку та аудиту підприємства готельного бізнесу на прикладі (ЗАТ ""Готельний комплекс ""Україна"") м. Суми"

"Організація та шляхи вдосконалення бухгалтерського обліку та аудиту підприємства готельного бізнесу на прикладі (ЗАТ ""Готельний комплекс ""Україна"") м. Суми"

Тип:Дипломы
Цена: 1 000,00 грн.
Дата сдачи: 24.12.2009
ВУЗ: СНАУ
НОМЕР: 126405
Курс: 5
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП    3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ І АУДИТУ    6
1.1. Сутність та значення бухгалтерського обліку    6
1.2. Нормативно-правова база організації обліку і аудиту    17
1.3. Огляд літературних джерел з організації обліку і аудиту    34
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ    42
2.1 Організаційно-економічна характеристика  ЗАТ "Готельний комплекс "Україна"    42
2.2 Організація інформаційної системи та технології  системи обліку і аудиту    58
2.3 Організація первинного обліку підприємства готельного бізнесу    72
2.4 Організація аналітичного і синтетичного обліку    82
РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ    106
3.1. Планування і організація проведення аудиту    106
3.2. Методика проведення аудиторської перевірки    115
3.3. Документальне оформлення аудиту    122
РОЗДІЛ 4. ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАХОДІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ    126
РОЗДІЛ 5. ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА    138
ВИСНОВКИ    146
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    150
ДОДАТКИ    156

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.