“товарознавча експертиза та митне оформлення безалкогольних напоїв”

“товарознавча експертиза та митне оформлення безалкогольних напоїв”

Тип:Дипломы
Цена: 1 000,00 грн.
Дата сдачи: 23.04.2010
ВУЗ: КНТЕУ
НОМЕР: 126862
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП    3
РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ РИНКУ ТА ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ    6
1.1. Аналіз ринку безалкогольних напоїв в Україні    6
1.2. Нормативне регулювання ринку безалкогольних напоїв    8
1.3. Засоби нетарифного регулювання переміщення через митний кордон України та митного оформлення безалкогольних напоїв    9
РОЗДІЛ 2. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КВАСУ    20
2.1. Фактори формування споживних властивостей квасу    20
2.2. Класифікації та асортимент квасу вітчизняного та іноземного виробництва    23
2.3. Зміни якості квасу в процесі товароруху    32
2.4. Сутність та процедура товарознавчої експертизи квасу    43
РОЗДІЛ 3. ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТИЗА КВАСУ    45
3.1. Об’єкти, методи та організація досліджень квасу.    45
3.2. Розробка процедури ідентифікації
та визначення фальсифікації квасу.    53
3.2.1. Ідентифікація квасу.    53
3.3. Товарознавча експертиза якості квасу вітчизняного виробництва.    58
3.4. Оформлення висновку експерта    65
РОЗДІЛ 4. МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ    67
4.1. Аналіз визначення коду безалкогольних напоїв за УКТ ЗЕД    67
4.2. Порядок нарахування платежів при митному оформленні безалкогольних напоїв за ВМД    75
4.3. Аналіз митного оформлення безалкогольних напоїв за ВМД    90
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ    120
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    124
ДОДАТКИ    126

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.