Фінансовий аналіз ВАТ «Бердичівський хлібозавод»

Фінансовий аналіз ВАТ «Бердичівський хлібозавод»

Тип:Контрольные
Цена: 105,00 грн.
Дата сдачи: 07.10.2010
ВУЗ: Ринкових відносин
НОМЕР: 127248
Курс: 5
Язык: украинский
Fill out my online form.

Інформаційними джерелами для   фінансового аналізу  ВАТ «Бердичівський хлібозавод»    є річна фінансова звітність за 2007-2009 рр. (додаток 1).  За даними фінансової звітності  ВАТ «Бердичівський хлібозавод»   здійснимо  групування  статей  активу  і  пасиву (Додатки  2, 3).
Аналітичний баланс-нетто використовується при проведенні горизонтального та вертикальною аналізів, мета яких полягає в тому, щоб наочно представити зміни, які відбуваються в основних статтях балансу, і допомогти зробити висновки щодо розміщення і використання активів і джерел їх формування.
Велике значення мають власні обігові кошти підприємства, величина яких обчислюється як різниця між власним капіталом та необоротними активами і показує яка частка із загальної суми власних коштів підприємства спрямовується на покриття обігових коштів:
-    в  2007 р. : 5762,2– 3315,4= 2446,8 тис. грн.;
-    в  2008 р. : 5833,6– 3936,5= 1897,1 тис. грн..
-    в  2009 р.: 6080,8– 3705,8=  2375,0   тис. грн.
З  розрахунків  видно,  що  власних  коштів  підприємства вистачає    на  покриття  обігових  коштів.
Аналіз активів підприємства дозволяє надати загальну оцінку змін  всього його майна. Оцінка сукупних активів, в свою чергу, дозволяє зробити висновок про те, в які активи вкладені знову залучені фінансові ресурси або які активи зменшились за рахунок зменшення фінансових ресурсів, чи навпаки.
Аналітичний розрахунок, що відображає динаміку та структуру активу балансу, приведений в  Додатку  3.

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.