1 варіант

1 варіант

Тип:Контрольные
Цена: 60,00 грн.
Дата сдачи: 18.03.2011
ВУЗ: ІМФ при Шевченко
НОМЕР: 127722
Курс: 4
Язык: украинский
Fill out my online form.

Завдання 1    3
Дати коротку загальну характеристику бази практики:
    повна назва організації;
    галузева належність;
    форма власності;
    основні види продукції, що виробляється, виконувані послуги;
    загальна чисельність персоналу (включаючи чисельність працівників територіально відокремлених частин: філій, відділень, цехів, інститутів тощо);
    показники обсягів діяльності за минулий звітний рік: товарна продукція, обсяги продажу, вартість наданих замовникам послуг, вартість виконаних науково-дослідних робіт і т. п.
Для характеристики чисельності персоналу та обсягів основної діяльності використати табличні форми та доповнити їх відповідним коментарем.
На основі кваліфікаційної характеристики професії керівника (професіонала чи фахівця) розробити:
а) посадову інструкцію;
б) компетенції, якими повинен володіти кандидат на дану посаду

Завдання 2    14
1.2. З’ясувати, якими методами, засобами забезпечується диференціація індивідуальних трудових доходів (заробітної плати) в організації, навести конкретні приклади для ілюстрації різного рівня заробітної плати з відповідним коментарем.

При визначені індивідуальних доходів працівників банку використовується законодавчо встановлений класифікатор посад. В ньому указується клас посади згідно з яким визначається розряд та відповідний йому оклад. Філія самостійно встановлює форми, системи і розміри преміювання працівників за результатами їх атестації і забезпечує розмір оплати праці найманих працівників не менше мінімальної заробітної плати, встановленої Законом України “Про оплату праці”. Загальний розмір виплат за результатами праці та преміювання працівників, в тому числі й посадових осіб, здійснюється в межах фонду заробітної праці.   
Галузевою Угодою конкретизуються умови оплати праці робітників. Таким чином величина індивідуальних доходів кожного робітника встановлюється окремо, в залежності від того, яка діяльність є для нього переважаючою.

Список використаної літератури    24

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.