Згідно методички 18 варіант

Згідно методички 18 варіант

Тип:Контрольные
Цена: 150,00 грн.
Дата сдачи: 30.03.2011
НОМЕР: 127768
Язык: украинский
Fill out my online form.

1. Загальна характеристика діяльності ВАТ «Східно Європейський банк»    3
2. ВАТ «Східно Європейський банк» як учасник світового фінансового ринку    11
Висновки    22
Задача    24
Відповідно до контрактів вітчизняні підприємства здійснюють такі операції:
1) Підприємство «А» імпортує з Великобританії 270 одиниць косметики, ціна якої у постачальника складає 90 фунтів стерлінгів за одиницю.
2) Підприємство «Б» експортує у Великобританію харчові продукти, обсягом 95 т. Ціна на даний товар з урахуванням планової норми прибутку складає 5050 грн. за т.
Дайте відповіді на запитання:
1) яку вартість сплатить підприємство «А» (у гривнях та фунтах стерлінгів) за придбані товари, якщо на дату операції купівлі-продажу склався курс валют: а) 1 фунт стерлінгів = 7,0 грн.; б) 1 фунт стерлінгів = 8,0 грн.; в) 1 фунт стерлінгів = 6,0 грн.? Що вигідно для імпортера: зниження чи підвищення курсу гривні?
2) якою буде ціна та сукупна вартість експортованих підприємством «Б» товарів  (у гривнях та фунтах стерлінгів), якщо на дату операції купівлі-продажу склався курс валют : а) 1 фунт стерлінгів = 7,0  грн.; б) 1 фунт стерлінгів = 8,0  грн.; в) 1 фунт стерлінгів = 6,0  грн.? Що вигідно для експортера: зниження чи підвищення курсу гривні? Як вплине зміна курсу на ціну та конкурентоспроможність вітчизняного товару на ринку Великобританії?

Список використаної літератури    26

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.