5 задач

5 задач

Тип:Контрольные
Цена: 40,00 грн.
Дата сдачи: 14.05.2011
НОМЕР: 128014
Язык: украинский
Fill out my online form.

Задача 1    3
На розгляд представлено проект будівництва виробничої бази дорожньо-будівельного тресту.
Кошторисна вартість будівництва бази запланована в розмірі 35 млн. грн..; річна вартість продукції та послуг бази у відпускних цінах – 60 млн. грн., річна собівартість продукції бази 54 млн. грн..,  Ен = 0,12.
Визначте ефективність капітальних вкладень, строк окупності та зробіть висновок про доцільність будівництва виробничої бази тресту.
Розв’язування    3
Задача 2    4
В звітному році у порівнянні з базисним середньорічна балансова вартість основних виробничих фондів в підрядній дорожньо-будівельній організації зросла з 4 до 6,2 млн. грн., а кошторисна вартість річного обсягу будівельно-монтажних робіт, виконаних власними силами, - з 8,2 до 14,3 млн. грн..     
Визначте зміну фондомісткості будівельно-монтажних робіт в звітному році в порівнянні з базисним, а також приріст обсягу виконаних робіт за рахунок:
- зміни фондовіддачі;
- зміни вартісного обсягу основних виробничих фондів.
Розв’язування    4
Список використаних джерел    6

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.