Згідно методички

Згідно методички

Тип:Контрольные
Цена: 100,00 грн.
Дата сдачи: 12.09.2011
НОМЕР: 128193
Язык: украинский
Fill out my online form.

Завдання 1    3
В таблиці наведені дані про зміни попиту та пропонування товару. З використанням програми Excell побудуйте відповідні криві попиту та пропонування, визначте рівноважне значення ціни.
Завдання 2    5
У таблиці наведено дані стосовно щоквартальної реалізації товарів. З використанням програми Excell побудуйте криву та назвіть вид життєвого циклу кожного із товарів. До значень обсягів продажу по кварталам 1, 4, 7, 10, 14, 18, 20, 24, 28, 30 та 33 кварталів додати номер 9.
Завдання 3    8
У таблиці наведено дані стосовно руху обсягів продажу та прибутків від реалізації товарів. Зробіть висновки, якій на стадії життєвого циклу товару відповідає найбільше значення прибутку. Для підтвердження висновку побудуйте з використанням програми Excell суміщену стовпчикову діаграму «Продаж товару – Прибуток» (до значень обсягів продажу та прибутків 1, 4, 7, 8, 10, 14 кварталів добавити номер 9).
Завдання 4    11
У таблиці 6.2 приведені дані про зміни за 15 років спостереження головних параметрів двох виробів, що становлять систему й експлуатуються спільно. З використанням програми EXCEL MICROSOFT побудуйте регресійну модель зв’язку головних параметрів продукції в часі. Визначити можливі значення головного параметру виробу “ДЗ-4Л” залежно від кількості спостережень та значень параметрів виробу ВК-1. До значень параметрів ВК-1 рядків 1, 4, 7, 8, 10, 14 добавити номер 9.
Завдання 5    13
Частка нової конкурентоспроможної продукції в загальному обсязі виробництва залежить від наступних чинників:
- рівень автоматизації та механізації виробництва;
- питома вага прогресивних видів машин і обладнання;
- питома вага застосування прогресивних технологічних процесів;
- коефіцієнт поновлення основних фондів;
- коефіцієнт стандартизації продукції;
- рівень якості вхідних матеріалів;
- рівень спрацювання обладнання;
- питома вага активної частини основних фондів;
- вартість активної частини основних фондів, що припадає на одного робітника.
У таблиці приведено узагальнені дані по 13-х машинобудівних підприємств щодо частки нової конкурентоспроможної продукції та чинників впливу на неї. Побудуйте множинну регресійну модель залежності. Визначте можливість використання моделі для цілей прогнозування. Здійсніть розрахунки.
Список використаної літератури    16

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.