Згідно методички

Згідно методички

Тип:Контрольные
Цена: 50,00 грн.
Дата сдачи: 07.11.2011
НОМЕР: 128333
Язык: украинский
Fill out my online form.


Теоретична частина
Питання 1. Шахрайство (ст. 190 КК України).    3
Питання 2. Умисне тяжке тілесне ушкодження та умисне вбивство: розмежування складів злочинів    10
Практична частина
Завдання 1    14
У смт Михайлівка в будинок до однієї з літніх жительок постукала громадянка Борисова, незнайома їй раніше, яка, представившись працівником соцзабезу, повідомила жінці, що закінчується обмін грошей, і запропонувала вчасно обміняти старі гроші на нові. Жінка похилого віку, взявши зі своєї кімнати 4000 гривень, щось запідозрила і не квапилася віддавати гроші. Тоді Борисова вихопила в неї з рук гроші і швидко убігла.
Кваліфікуйте дії Борисової.
Завдання 2    15
Під час сварки у стані сильного алкогольного сп’яніння Чумаченко мисливським ножем, який зберігався у нього на законних підставах, завдав цілеспрямованого удару в ліву частину грудної клітини своєму знайомому Бєлінському. Побачивши кров на одязі Бєлінського, Чумаченко з криком: “Що я наробив!” став надавати йому допомогу, привіз його на автомобілі у лікарню, запропонував свою кров для переливання. Життя Бєлінського було врятоване завдяки вчасній медичній допомозі.
За вчинення якого злочину підлягає кримінальній відповідальності Чумаченко?
Список використаних  джерел    16


Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.