4 завдання

4 завдання

Тип:Контрольные
Цена: 100,00 грн.
Дата сдачи: 18.11.2011
НОМЕР: 128354
Язык: украинский
Fill out my online form.

Завдання 1    3
Проаналізувати структуру страхового портфеля обраних студентом трьох страховиків, що займаються страхуванням життя, за останні три роки. Зробити висновки. Скласти рейтинг страховиків за наступними показниками: страхові премії, страхові виплати, рівень виплат, сплачені статутні фонди (капітал), страхові резерви, гарантійний фонд, структура активів.
За результатами складеного рейтингу, визначити страховиків, які забезпечать надійне виконання страхових зобов’язань за договорами страхування з підприємством-базою практики (місцем роботи) виходячи зі специфіки його діяльності та наявних об’єктів страхування.
Завдання 2    8
Описати технологію здійснення первинного фінансового моніторингу в страхових організаціях.
Завдання 3    14
За даними Держкомстату України проаналізувати динаміку та структуру витрат населення за останні три роки. Використовуючи дані розвитку страхового ринку України, здійснені Держфінпослуг, визначити частку витрат населення на оплату послуг зі страхування життя в загальній структурі цих витрат і порівняти її з аналогічним показником за приростом вкладів у банках. Навести причини вповільненого розвитку страхування життя та описати як це позначається на інтересах громадян та держави в цілому.
Завдання 4.    20
Дослідити переваги та недоліки в підходах до оподаткування страховиків податком на прибуток. На основі даних опублікованої фінансової звітності страхової компанії: Балансу (Додаток до П(С)БУ 2) та Звіту про фінансові результати (Додаток до П(С)БУ 3) – здійснити розрахунок величини податку на прибуток від страхової діяльності за чинним порядком та на загальноприйнятих засадах. Порівняти отримані результати та зробити висновок про доцільність переходу страховиків на загальні умови оподаткування.
Список використаної літератури    24

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.