1.1. Ресторанне господарство як вид економічної діяльності, поняття, сутність 3
1.2. Індустрія гостинності, сутність, основні принципи 7
1.3. Історія виникнення ресторанного господарства 11
1.4. Фактори впливу на розвиток ресторанного господарства 17
1.5. Сучасний стан ресторанного господарства, розвиток інфраструктури 20
1.6. Основні тенденції розвитку індустрії гостинності 25
1.7. Сучасний підхід до створення підприємств ресторанного господарства 29
Список використаної літератури 34
Тип: | Контрольные |
Цена: | 100,00 грн. |
Дата сдачи: | 04.04.2012 |
ВУЗ: | КУТЕП |
НОМЕР: | 128682 |
Курс: | 3 |
Язык: | украинский |