1 варіант

1 варіант

Тип:Контрольные
Цена: 50,00 грн.
Дата сдачи: 09.11.2012
ВУЗ: НАУ
НОМЕР: 129039
Курс: 4
Язык: украинский
Fill out my online form.

1. Договір купівлі – продажу: поняття, характеристика та види    3
2. Правові засади та підстави цивільно – правової відповідальності за ядерну шкоду    5
3. Задача    15
Водій будівельного підприємства (далі  - Підпримство) Петренко І. вивіз та вивантажив декілька вантажних автомобілів сміття від розваленого підприємством об’єкта на город дачної земельної ділянки громадянина М. Останній, довідавшись від сусідів державний номер автомобіля і розшукавши місце роботи Петренко І., 15 березня 2007 року звернувся до Підприємства з письмовою вимогою про негайне звільнення ділянки від сміття у зв’язку із необхідністю здійснення весняних посівних робіт. Підприємство листом від 05 квітня 2007 року відмовило йому у виконанні вимог, пославшись на те, що Петренко І. самовільно  самовільно вивіз сміття на город і повинен сам за свій кошт звільнити ділянку від сміття. Тому громадянину М. пропонувалося звернутися до Петренка І. Однак і Петренко І. відмовився прибрати сміття. Після втручання прокуратури району Підприємство у кінці червня 2007року прибрало тверде сміття з ділянки , однак по всьому городу залишилися розсипаними порох вапна, крейди, дрібні уламки крейди, цвяхи та інші металеві предмети. Громадянин М. не зміг нічого посіяти чи посадити городі, мав сумнів щодо цього на майбутнє  і вирішив звернутися з позовом стосовно даної ситуації до суду.

Визначте,до кого мають бути спрямовані позовні вимоги. Яке рішення повинен винести суд: зобов’язати відповідача здійснити якісь дії, відшкодувати шкоду, збитки чи можливо, ще щось інше?
Список використаних джерел    17

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.