задача

задача

Тип:Контрольные
Цена: 20,00 грн.
Дата сдачи: 17.01.2013
НОМЕР: 129185
Язык: украинский
Fill out my online form.

До міської Ради надійшла заява групи фахівців у галузі інженерної та технологічної екології про спростування висновку державної екологічної експертизи, до проведення якої залучалися переважно вчені регіонального педагогічного і сільськогосподарського університетів.
У заяві зазначалося, що під час проведення конкурсу серед кандидатів в експертну комісію було порушено фаховий принцип компетентності. Оцінити на сучасному рівні технологію ливарного виробництва доцільно було доручити не біологам за освітою, а фахівцям, які добре обізнані із сучасними досягненнями, мають великий стаж у справі цього виробництва та є дійсними членами Регіонального відділення Української екологічної Академії наук.
Міська Рада народних депутатів у своїй постанові зазначила, що розгляд цього питання не підлягає спростуванню, але якщо у фахівців є докази порушення порядку проведення державної екологічної експертизи, то вони можуть оскаржити її висновок до суду.

Визначити коло суспільних правовідносин.
Чи відповідає рішення міськради вимогам чинного законодавства?
Вирішити справу.

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.