Завдання 1 3
Кондитерський цех чисельністю 12 осіб за звітний період запланував виробництво 3000 тістечок. Плановий фонд заробітної плати - 38199 грн. За період фактично було виготовлено 2700 тістечок колективом з 10 осіб. Фактична середня заробітна плата одного працівника - 2680 грн. Визначити зміну фактичної річної з/п одного працівника порівняно з плановою і стан витрачання цехового фонду заробітної плати.
Завдання 2 4
Розрахувати залишкову вартість верстата при застосуванні методу зменшуваного залишку нарахування амортизації при нормі амортизації 15% річних, якщо відомо, що його початкова вартість 100 тис. грн., строк експлуатації 5 років, та протягом другого року експлуатації здійснено ремонт на суму 25 тис. грн.
Список використаних джерел 5
Тип: | Контрольные |
Цена: | 55,00 грн. |
Дата сдачи: | 28.01.2010 |
НОМЕР: | 126553 |
Язык: | украинский |