Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи обліку і аудиту оборотних активів 5
1.1. Економічна сутність оборотних активів підприємства 5
1.2. Класифікація оборотних активів 9
1.3. Організаційно-економічна характеристика підприємства 15
Розділ 2. Методика бухгалтерського обліку оборотних активів на підприємстві харчової промисловості 19
2.1. Організація первинного обліку оборотних активів 19
2.2. Документальне оформлення операцій з оборотними активами на підприємстві 21
2.3. Синтетичний та аналітичний облік оборотних активів на підприємстві 26
Розділ 3. Аудит оборотних активів на підприємстві 47
3.1. Методика аудиту оборотних активів на підприємстві 47
3.2. Узагальнення результатів аудиторської перевірки 51
Висновки 55
Список використаних джерел 58
Додатки 60
Тип: | Курсовые |
Цена: | 160,00 грн. |
Дата сдачи: | 22.11.2010 |
ВУЗ: | КНУТЕД |
НОМЕР: | 127408 |
Язык: | украинский |