Правила продажу плодів та грибів, їх класифікація, види, асортимент

Правила продажу плодів та грибів, їх класифікація, види, асортимент

Тип:Курсовые
Цена: 150,00 грн.
Дата сдачи: 11.03.2011
ВУЗ: МРЦЮМ
НОМЕР: 127693
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП    3
РОЗДІЛ 1 КЛАСИФІКАЦІЯ, ВИДИ ТА АСОРТИМЕНТ ПЛОДІВ ТА ГРИБІВ    5
1.1 Класифікація фруктів    5
1.2. Класифікація овочів    7
1.3. Класифікація їстівних грибів    9
1.4 Відмінності товарознавчої класифікації плодів  та статистичної    11
РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ПРАВИЛ ТОРГІВЛІ ПЛОДАМИ ТА ГРИБАМИ    12
2.1 Загальні положення торгівлі продовольчими товарами    12
2.2 Загальні положення правил роздрібної торгівлі картоплею та плодоовочевою продукцією    13
2.3 Приймання і зберігання плодів та грибів    17
2.4 Підготовка до продажу та продаж    21
РОЗДІЛ 3. ОХОРОНА ПРАЦІ В ТОРГІВЛІ    24
3.1 Загальні вимоги безпеки до розміщення і влаштування будівель, споруд та приміщень    24
3.2 Загальні вимоги безпеки до обладнання для обслуговування торгівельних процесів    26
3.3 Техніка безпеки при експлуатації холодильного обладнання    29
ВИСНОВКИ    31
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ    33

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.