ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 КЛАСИФІКАЦІЯ, ВИДИ ТА АСОРТИМЕНТ ПЛОДІВ ТА ГРИБІВ 5
1.1 Класифікація фруктів 5
1.2. Класифікація овочів 7
1.3. Класифікація їстівних грибів 9
1.4 Відмінності товарознавчої класифікації плодів та статистичної 11
РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ПРАВИЛ ТОРГІВЛІ ПЛОДАМИ ТА ГРИБАМИ 12
2.1 Загальні положення торгівлі продовольчими товарами 12
2.2 Загальні положення правил роздрібної торгівлі картоплею та плодоовочевою продукцією 13
2.3 Приймання і зберігання плодів та грибів 17
2.4 Підготовка до продажу та продаж 21
РОЗДІЛ 3. ОХОРОНА ПРАЦІ В ТОРГІВЛІ 24
3.1 Загальні вимоги безпеки до розміщення і влаштування будівель, споруд та приміщень 24
3.2 Загальні вимоги безпеки до обладнання для обслуговування торгівельних процесів 26
3.3 Техніка безпеки при експлуатації холодильного обладнання 29
ВИСНОВКИ 31
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33
Тип: | Курсовые |
Цена: | 150,00 грн. |
Дата сдачи: | 11.03.2011 |
ВУЗ: | МРЦЮМ |
НОМЕР: | 127693 |
Язык: | украинский |