Правила продажу хліба та хлібобулочних виробів, їх класифікація та асортимент

Правила продажу хліба та хлібобулочних виробів, їх класифікація та асортимент

Тип:Курсовые
Цена: 140,00 грн.
Дата сдачи: 18.04.2011
ВУЗ: Тех ювер
НОМЕР: 127854
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП………………………………………………………………………3
РОЗДІЛ 1. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА АСОРТИМЕНТ ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
1.1.    Класифікація та асортимент хліба………………………………….5
1.2.    Класифікація та асортимент хлібобулочних виробів…………..…9
РОЗДІЛ 2. ПРАВИЛА ПРОДАЖУ ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
2.1.    Правила прийому та зберігання хліба і хлібобулочних виробів..12
2.2.    Правила продажу хліба і хлібобулочних виробів……………….16
РОЗДІЛ 3. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ В МАГАЗИНАХ…………………………………………………………………..25
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ……………………………27
ДОДАТОК………………………………………………………………..32

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.