ВСТУП………………………………………………………………………3
РОЗДІЛ 1. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА АСОРТИМЕНТ ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
1.1. Класифікація та асортимент хліба………………………………….5
1.2. Класифікація та асортимент хлібобулочних виробів…………..…9
РОЗДІЛ 2. ПРАВИЛА ПРОДАЖУ ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
2.1. Правила прийому та зберігання хліба і хлібобулочних виробів..12
2.2. Правила продажу хліба і хлібобулочних виробів……………….16
РОЗДІЛ 3. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ В МАГАЗИНАХ…………………………………………………………………..25
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ……………………………27
ДОДАТОК………………………………………………………………..32
Тип: | Курсовые |
Цена: | 140,00 грн. |
Дата сдачи: | 18.04.2011 |
ВУЗ: | Тех ювер |
НОМЕР: | 127854 |
Язык: | украинский |