Вступ 3
Розділ 1. Ефективність виробництва тваринницької продукції і методика її планування 5
1.1. Суть ефективності та об’єктивна необхідність її підвищення 5
1.2. Методика планування економічної ефективності 13
1.3 Фактори, що впливають підвищення ефективності виробництва 15
Розділ 2. Планування виробництва молока в господарстві 18
2.1. Організаційно-економічна характеристика господарства та виробничої системи молочного скотарства 18
2.2. Аналіз економічної ефективності виробництва молока 21
2.3. Планування продуктивності кормів, виробництва і використання молока 24
Розділ 3. Планування економічної ефективності виробництва молока в господарстві 27
3.1. Планування витрат і собівартості продукції 27
3.2. Обґрунтування цін реалізації, прибутку і планування рентабельності 30
3.3 Резерви зниження собівартості продукції 32
Висновки і пропозиції 37
Список використаної літератури 39
Додатки…………………………………………………………………………...42
Тип: | Курсовые |
Цена: | 200,00 грн. |
Дата сдачи: | 01.10.2011 |
НОМЕР: | 128225 |
Язык: | украинский |