Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства 5
1.1. Поняття конкуренції, конкурентоспроможності в підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства 10
1.3. Управління організаційно-обслуговуючою системою в закладах ресторанного господарства 13
Розділ 2. Аналіз конкурентоспроможності продукції та послуг в ресторанному комплексі “Верховина” 19
2.1. Загальна характеристика ресторану “Верховина” 19
2.2. Дослідження конкурентного мікросередовища ресторану 29
2.3. Дослідження конкурентного макросередовища ресторану 32
Розділ 3. Рекомендації щодо розробки стратегії підвищення конкурентоспроможності ресторану “Верховина” 44
Висновки та пропозиції 58
Список використаних джерел 62
Додатки 65
Тип: | Курсовые |
Цена: | 165,00 грн. |
Дата сдачи: | 10.11.2011 |
ВУЗ: | НУМК |
НОМЕР: | 128338 |
Язык: | украинский |