Перспективніші шляхи конкурентоспроможностф продукції та послуг в рестораному комплексі

Перспективніші шляхи конкурентоспроможностф продукції та послуг в рестораному комплексі

Тип:Курсовые
Цена: 165,00 грн.
Дата сдачи: 10.11.2011
ВУЗ: НУМК
НОМЕР: 128338
Язык: украинский
Fill out my online form.

Вступ    3
Розділ 1. Теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства    5
1.1. Поняття конкуренції, конкурентоспроможності в підприємствах ресторанного господарства    5
1.2. Фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства    10
1.3. Управління організаційно-обслуговуючою системою в закладах ресторанного господарства    13
Розділ 2. Аналіз конкурентоспроможності продукції та послуг в ресторанному комплексі “Верховина”    19
2.1. Загальна характеристика ресторану “Верховина”    19
2.2. Дослідження конкурентного мікросередовища ресторану    29
2.3. Дослідження конкурентного макросередовища ресторану    32
Розділ 3. Рекомендації щодо розробки стратегії підвищення конкурентоспроможності ресторану “Верховина”    44
Висновки та пропозиції    58
Список використаних джерел    62
Додатки    65

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.