ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 Загальні методологічні підходи до дослідження ринку споживчих товарів 5
1.1. Товарознавство 5
1.2. Споживчі властивості та якість товарів 6
1.3. Споживчий ринок та підходи до його дослідження 9
РОЗДІЛ 2 Аналіз ринку кисломолочних товарів в Україні 12
2.1. Йогурт: історія виникнення 12
2.2. Аналіз українського ринку кисломолочних продуктів 14
РОЗДІЛ 3 Показники та оцінка якості йогуртів 18
3.1. Технологія виробництва йогуртів 18
3.2. Показники якості йогуртів 24
3.3. Порівняння йогуртів 5 вітчизняних виробників 27
3.4. Актуальні завдання по формуванню ринку йогуртів в Україні 30
ВИСНОВКИ 31
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33
Тип: | Курсовые |
Цена: | 150,00 грн. |
Дата сдачи: | 09.10.2009 |
ВУЗ: | Торговий |
НОМЕР: | 126146 |
Язык: | украинский |