ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА КЛУБНОГО ТИПУ 6
1.1.Організація роботи підприємств готельного господарства, в тому числі, клубного типу як суб’єктів господарської діяльності 6
1.2.Особливості організаційних структур готельних підприємств клубного типу……………………………………………………………………………….11
1.3.Стан державного регулювання готельного бізнесу в Україні 15
РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА КЛУБНОГО ТИПУ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ «ЗАМОК ЛЕВА» 18
2.1. Загальна характеристика готелю «Замок Лева» 18
2.2.Аналіз особливостей технології надання готельних послуг у готелі «Замок Лева» 23
2.3.Аналіз особливостей технології надання ресторанних послуг в готелі «Замок Лева» 29
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ГОТЕЛЮ КЛУБНОГО ТИПУ «ЗАМОК ЛЕВА» 37
3.1.Рекомендації щодо удосконалення процесу управління персоналом в готелі «Замок Лева» 37
3.2.Розробка стратегій управління персоналом на різних стадіях життєвого циклу готелю клубного типу 42
ВИСНОВКИ 53
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 55
Тип: | Курсовые |
Цена: | 450,00 грн. |
Дата сдачи: | 28.11.2011 |
ВУЗ: | КНТЕУ |
НОМЕР: | 128404 |
Курс: | 4 |
Язык: | украинский |