ВСТУП 3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 4
2 ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 7
2.1 Концептуальна характеристика закладу ресторанного господарства 7
2.2 Складання меню та визначення потреби підприємства у сировині, продуктах, закупівельних товарах за товарними групами 9
2.3 Обґрунтування структури і складу приміщень підприємства ресторанного господарства на основі структурно-технологічної схеми виробництва 14
2.4 Організація роботи складського господарства 16
2.5 Організація роботи заготівельних цехів 25
2.6. Організація роботи борошняного цеху 33
ВИСНОВКИ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38
Тип: | Курсовые |
Цена: | 200,00 грн. |
Дата сдачи: | 23.03.2012 |
ВУЗ: | НУХТ |
НОМЕР: | 128604 |
Курс: | 5 |
Язык: | украинский |