"Організація роботи складського господарства, овочевого та борошняного цеху, спеціалізованого кафе ""Млинцева"""

"Організація роботи складського господарства, овочевого та борошняного цеху, спеціалізованого кафе ""Млинцева"""

Тип:Курсовые
Цена: 200,00 грн.
Дата сдачи: 23.03.2012
ВУЗ: НУХТ
НОМЕР: 128604
Курс: 5
Язык: украинский
Fill out my online form.


ВСТУП    3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА    4
2 ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА    7
    2.1 Концептуальна характеристика закладу ресторанного господарства    7
    2.2 Складання меню та визначення потреби підприємства у сировині, продуктах, закупівельних товарах за товарними групами    9
    2.3 Обґрунтування структури і складу приміщень підприємства ресторанного господарства на основі структурно-технологічної схеми виробництва    14
    2.4 Організація роботи складського господарства    16
    2.5 Організація роботи  заготівельних цехів    25
    2.6. Організація роботи борошняного цеху    33
ВИСНОВКИ    37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    38

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.