Вступ 3
1. Сутність та методика обчислення собівартості 4
1.1. Економічна сутність витрат і собівартості продукції 4
1.2. Методично-правове регламентування визначення складу витрат і собівартості продукції 6
1.3. Методика проведення аналізу виробничих витрат і собівартості продукції 8
2. Економіко-господарська характеристика ПрАТ «Обухівський молокозавод» 14
3. Аналіз собівартості продукції в ПрАТ «Обухівський молокозавод» та визначення шляхів її зниження 18
3.1. Аналіз виробничих витрат і собівартості молочної продукції 18
3.2. Аналіз собівартості продукції за калькуляційними статтями 21
3.3. Шляхи зниження рівня виробничих витрат на підприємстві 25
3.4. Застосування операційного аналізу як засіб контролю собівартості продукції 30
Висновки та пропозиції 33
Список використаних джерел 35
Додатки
Тип: | Курсовые |
Цена: | 100,00 грн. |
Дата сдачи: | 14.11.2012 |
ВУЗ: | КНТЕУ коледж |
НОМЕР: | 129045 |
Язык: | украинский |