Вступ 3
Розділ 1. Концептуальні основи гастрономічного туризму як виду туристичної діяльності 5
1.1. Методичні основи гастрономічного туризму визначення понять. 5
1.2. Види гастрономічного туризму. 7
Розділ 2. Гастрономічний туризм у світі: сутність та тенденції розвитку 10
2.1. Види гастрономічних турів. 10
2.2. Національні кухні світу як об'єкти гастрономічного туризму. 14
Розділ 3. Гастрономічний туризм в Україні: стан та тенденції розвитку 23
3.1. Тенденції розвитку гастрономічного туризму в Україні. Винні тури. 24
3.2. Зелений туризм в Україні та національна кухня. 29
Висновки 33
Список використаних джерел 35
Тип: | Курсовые |
Цена: | 205,00 грн. |
Дата сдачи: | 21.03.2013 |
ВУЗ: | Шевченко |
НОМЕР: | 129297 |
Курс: | 3 |
Язык: | украинский |