Вступ    3
Розділ 1. Концептуальні основи гастрономічного туризму як виду туристичної діяльності    5
1.1. Методичні основи гастрономічного туризму визначення понять.    5
1.2. Види гастрономічного туризму.    7
Розділ 2. Гастрономічний туризм у світі: сутність та тенденції розвитку    10
2.1. Види гастрономічних турів.    10
2.2. Національні кухні світу як об'єкти гастрономічного туризму.    14
Розділ 3. Гастрономічний туризм в Україні: стан та тенденції розвитку    23
3.1. Тенденції розвитку гастрономічного туризму в Україні. Винні тури.    24
3.2. Зелений туризм в Україні та національна кухня.    29
Висновки    33
Список використаних джерел    35
| Тип: | Курсовые | 
| Цена: | 205,00 грн. | 
| Дата сдачи: | 21.03.2013 | 
| ВУЗ: | Шевченко | 
| НОМЕР: | 129297 | 
| Курс: | 3 | 
| Язык: | украинский | 
