Характеристика туристського потенціалу Хмельницької області (організація водного походу І категорії складності)

Характеристика туристського потенціалу Хмельницької області (організація водного походу І категорії складності)

Тип:Курсовые
Цена: 210,00 грн.
Дата сдачи: 11.05.2009
ВУЗ: КНУТЕД
НОМЕР: 125972
Курс: 1
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП    3
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНОГО СТАНУ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В ОБЛАСТІ    5
1.1. Характеристика та особливості використання природних туристських ресурсів    5
1.2. Огляд визначних історико-культурних ресурсів    6
1.3. Розробка екскурсійної програми в межах пропонованого маршруту    6
РОЗДІЛ 2. РОЗРОБКА ТУРИСТСЬКО-СПОРТИВНОГО МАРШРУТУ У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ПО ЇХ ВПРОВАДЖЕННЮ    13
2.1. Цілі і задачі туристського походу    13
2.2. Комплектація туристської групи    13
2.3. Методика категорування та вибору маршруту    13
2.4. Розрахунок походу    16
2.5. Визначення термінів походу    16
2.6. Розподіл обов’язків в туристській групі    16
2.7. Проведення загальних зборів групи    18
2.8. Підготовка учасників походу    18
2.9. Розрахунок кошторису походу    18
2.11. Складання меню і розкладки продуктів    20
2.12 Оформлення документів і одержання дозволу в маршрутно-кваліфікаційній комісії    22
2.13. Замовлення квитків    23
2.14. Комплектація ремонтного набору    23
2.15. Комплектація похідної туристської аптечки    23
2.16. Комплектація краєзнавчого спорядження    25
2.17. Комплектація кіно-, фото-, відеоапаратури    25
2.18. Методика і терміни проведення детального інструктажу з техніки безпеки    26
Висновки до розділу 2.    32
ВИСНОВКИ    34
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    35

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.