РОЗДІЛ 1. ВСТУП 3
РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ФІРМИ 6
РОЗДІЛ 3. ОЦІНКА СТАНУ ОТОЧУЮЧОЇ СЕРЕДИ 15
РОЗДІЛ 4. СИСТЕМА НУЖД ТА ПОТРЕБ 19
РОЗДІЛ 5. ТОВАРИ І ТОВАРНИЙ АСОРТИМЕНТ 21
РОЗДІЛ 6. ХАРАКТЕРИСТИКА РИНКУ 23
РОЗДІЛ 7. СИСТЕМА МАРКЕТИНГОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ 25
РОЗДІЛ 8. ПОСТАНОВКА МАРКЕТИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ 27
РОЗДІЛ 9.РОЗВИТОК ТОВАРНОЇ НОМЕНКЛАТУРИ ТА РОЗРОБКА ТОВАРІВ 29
РОЗДІЛ 10. МАРКЕТИНГОВІ ЗАХОДИ 31
РОЗДІЛ 11. СТРАТЕГІЯ ВИВЕДЕННЯ НОВИНОК НА РИНОК 33
РОЗДІЛ 12. ЗАКУПІВЛЯ І ПОСТАВКИ ДЛЯ НУЖД ФІРМИ 35
РОЗДІЛ 13. ОРГАНІЗАЦІЙНА СЛУЖБА МАРКЕТИНГУ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38
Тип: | Курсовые |
Цена: | 170,00 грн. |
Дата сдачи: | 19.04.2010 |
ВУЗ: | КИСИ |
НОМЕР: | 126869 |
Курс: | 2 |
Язык: | украинский |