3 завдання

3 завдання

Тип:Контрольные
Цена: 60,00 грн.
Дата сдачи: 09.09.2010
НОМЕР: 127207
Язык: украинский
Fill out my online form.

Завдання 1    3
1. Згрупуйте одиниці сукупності, виділивши 4 групи з рівними інтервалами. Проаналізуйте структуру розподілу за  значенням ознаки. Результати подайте в табличній  та графічній формі. Зробіть  письмові висновки.
2. За даними утвореного групування визначте:
-  характеристики центра розподілу: середню, моду, медіану. .
-  абсолютні показники варіації: середнє лінійне та середнє квадратичне відхилення і дисперсію.
-  відносні показники варіації: лінійний та квадратичний коефіцієнт варіації. Зробіть письмові висновки про однорідність сукупності.
Завдання 2    6
Обчисліть аналітичні показники динаміки, що характеризують абсолютну і відносну швидкість та інтенсивність зміни явища за ланцюговою системою.
Визначте середній рівень динамічного ряду, середньорічний абсолютний та відносний приріст. Зробіть узагальнюючі висновки.
Завдання 3    9
Визначте зведений індекс собівартості продукції, а також абсолютний приріст витрат на виробництво продукції за рахунок зміни собівартості.
Список використаних джерел    10

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.