3 варіант

3 варіант

Тип:Контрольные
Цена: 50 грн.
Дата сдачи: 28.10.2010
ВУЗ: КНЕТЕД
НОМЕР: 127304
Курс: 5
Язык: украинский
Fill out my online form.

ЗАДАЧА    3
Згідно договору поставки між виробничим об'єднанням та заводом, перший повинен поставляти необхідне для реконструкції заводу обладнання за узгодженим переліком рівними партіями по кварталах і місяцях. В серпні 2003 року об'єднання відвантажило чергову партію обладнання і виставило заводу рахунок на оплату у сумі 600 тис. грн.
Завод відмовився від одержання цієї партії обладнання і його оплати, посилаючись на те, що воно поставлене достроково. В подальшому виявилось, що він помилково вважав поставку достроковою.
У вступній частині рішення висвітліть порядок виконання договірних зобов'язань, питання відповідальності за невиконання зобов'язань.
В резолютивній частині:
1. Дайте аргументовані, з посиланням на конкретні нормативні акти, відповіді на запитання:
А) яка має бути майнова відповідальність покупця (заводу) за необґрунтовану відмову від одержання обладнання, її розмір?
Б) в який орган, на протязі якого часу і за яких умов може звернутися за вирішенням спору об'єднання?
2. Напишіть претензію до заводу від імені об'єднання, дотримуючись вимог Господарського кодексу України щодо її форми і змісту.

ПРЕТЕНЗІЯ    7
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ    9

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.