Згідно методички

Згідно методички

Тип:Контрольные
Цена: 140,00 грн.
Дата сдачи: 10.10.2009
НОМЕР: 126138
Язык: украинский
Fill out my online form.

Вступ    3
Завдання 1    3
Умова    3
Проаналізувати динаміку випуску товарної продукції за п’ять років, визначити абсолютні та відносні прирости та темпи зростання (базисні та ланцюгові). Які були середні темпи зростання обсягу продукції на підприємстві, що аналізується? На скільки вони відрізняються від темпів розвитку галузі?
На підставі розрахунків побудувати власну таблицю даних і зробити аналітичний висновок.
Таблиця 1.1.
Варіант    рік
12    1-й    2-й    3-й    4-й    5-й
В галузі    40000    40800    44000    46600    50400
По підприємству (варіант 5)    2000    2140    2160    3000    2800

Примітка. Виробнича потужність підприємства 400 тис.грн. Вплив інфляції в наведених даних враховано.

Хід вирішення та формування висновків    3
Завдання 2    7
Умова    7
Проаналізувати виконання плану за асортиментом. Розрахуйте коефіцієнти асортиментності, оновлення асортименту та зробити відповідні аналітичні висновки.
Таблиця 2.1.
Варіант    Вид продукції
    А    Б    В    Г    Д    інша    разом
По підприємству (варіант 12)    300    1800    504    880    296    970    4750
Планові показники    400    1800    500    850    300    1150    5000
Минулий рік    -    1600    480    900    400    1300    4780

Хід вирішення та формування висновків    7
Завдання 3    9
Умова    9
Проаналізувати ритмічність випуску продукції. Розрахуйте коефіцієнт ритмічності на підставі даних таблиці 3.1.
Таблиця 3.1.
Варіант    1 декада    2 декада    3 декада
    За планом    фактично    За планом    фактично    За планом    фактично
12    350    300    450    300    400    300

Хід вирішення та формування висновків    9
Завдання 4    11
Умова    11
Визначити, чи виконано підприємством план за сортністю продукції за звітний період, на підставі даних таблиці 4.1.
Таблиця 4.1.
Варіант    Перший сорт    Другий сорт    Третій сорт
    За планом    фактично    За планом    фактично    За планом    фактично
12    6200    6000    300    200    100    200

Примітка: ціна продукції першого сорту 20 грн., другого – 18 грн., третього сорту – 16 грн.

Хід вирішення та формування висновків    11
Завдання 5    12
Умова    12
Дайте оцінку затрат матеріалів і розрахуйте вплив факторів на відхилення плану.
Таблиця 5.1.
Варіант    Матеріал
    За планом    Фактично
        Норми затрат на 1 виріб, кг    Сума, грн.    Норми затрат на 1 виріб, кг    Сума, грн.
12    А    150    600    154    770
    Б    24    480    -    550

Хід вирішення та формування висновків    12
Завдання 6    14
Умова    14
Підрахуйте резерви збільшення валового прибутку на підставі даних наведених в таблиці 6.1.
Таблиця 6.1.
Варіант    Резерви зростання обсягу реалізації    Резерви зниження собівартості продукції    Інші збитки    Сума уцінки реалізованої продукції    Дебіторська заборгованість, не сплачена в строк    Рентабельність продукції, %
12    705    105    18    220    640    17.5

Хід вирішення та формування висновків    14
Завдання 7    15
Умова    15
Який валовий прибуток може бути у підприємства за наведеними даними? Визначити необхідну кількість продукції до продажу, яка забезпечить поліпшення фінансового результату на 400 тис.грн.
Таблиця 7.1.
Варіант    Обсяг реалізації товарної продукції, тис.грн    Кількість реалізованої продукції, т    Собівартість 1т. реалізованої продукції, грн.    У т.ч. змінна частина собівартості 1т. продукції, грн..    Загальна сума постійних витрат підприємства, тис.грн.    Фактичний валовий прибуток (збиток), тис.грн.
12    3440    86    46    36    8,6    3400,4

Хід вирішення та формування висновків    16
Завдання 8    17
Умова    17
Розрахуйте критичну точку обсягу виробництва продукції, за якого забезпечується беззбитковість роботи підприємства
Таблиця 8.1.
Варіант    Загальна сума постійних витрат підприємства, тис.грн.    Ціна виробу, грн    Собівартість одиниці продукції, грн.    змінна частина собівартості одиниці продукції, грн..    Точка беззбитковості роботи підприємства, одиниць    Кількість виробленої продукції, тис
12    1220    96    106    86        

Хід вирішення та формування висновків    17
Завдання 9    19
Умова    19
Розрахуйте вплив факторів на прибуток від реалізації (на підприємстві один вид продукції).
Таблиця 9.1.
Варіант    Реалізовано продукції, т    Собівартість 1 т продукції, грн.    Ціна 1 т, грн.
    За планом    фактично    За планом    фактично    За планом    фактично
12    1500    1600    780    760    860    940

Хід вирішення та формування висновків    19
Завдання 10    20
Умова    20
За наведеними даними проаналізуйте прибуток підприємства і вкажіть фактори, які змінили прибуток. Чи є резерви збільшення прибутку?
Таблиця 10.1.
Варіант    Реалізовано продукції    Собівартість 1 т продукції, грн.    Валовий прибуток підприємства, тис.грн.
    Інші прибутки і збитки    Чистий прибуток
фактично
    Сума, тис.грн    тонн                
12    4212    8100    410    891    -690    +201
                        
План    4000    8000    400    800    -500    +300

Хід вирішення та формування висновків    21
Завдання 11    24
Умова    24
За наведеними даними дайте оцінку виконання плану за прибутком. Які фактори вплинули на прибуток і чи є резерви його зростання?
Варіант    Обсяг реалізованої продукції    Валовий прибуток    Чистий прибуток
    За планом, х10    Фактично,х1́́    За планом,  х20    Фактично,  х2́́    За планом, у0    Фактично, у ́́  
12    7200    7344    760    740    180    202

Хід вирішення та формування висновків    24
Завдання 12    25
Умова    25
Розрахуйте оборотність оборотних активів. Чи має місце вивільнення оборотних коштів з обороту внаслідок прискорення їх оборотності?
Таблиця 12.1.
Варіант    Обсяг реалізації (без ПДВ) у звітному році, тис.грн.    Собівартість реалізованої продукції, тис.грн.    Середньорічні залишки оборотних активів у звітному році, тис.грн.    Тривалість одного обороту оборотних активів, дні    Відносне вивільнення або залучення коштів, тис.грн.
                У минулому році    У звітному році    
12    8640    5760    960    58    41    147

Хід вирішення та формування висновків    25
Завдання 13    27
Умова    27
За наведеними даними в  таблицях 13.1., 13.2. завершити складання бухгалтерського балансу (таблиця 13.3.). провести аналіз фінансового стану підприємства і зробити для цього:
-    порівняльний аналітичний баланс;
-    групування активів підприємства за ступенем їх ліквідності;
-    коефіцієнти ліквідності;
-    інші фінансові коефіцієнти.
Таблиця 13.1.
(тис.грн.)
Варіант    Статті бухгалтерського обліку станом на початок року
    100    210    230    500    530    540
12    20124    8100    124    4510    2000    1839

Таблиця 13.2.
(тис.грн.)
Варіант    Статті бухгалтерського обліку станом на кінець року
    100    210    230    500    530    540
12    28124    11600    624    4010    4500    28039

Хід вирішення та формування висновків    27
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ    41

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.