2 обовязк завдання + 2 вибіркові (з 5-ти)

2 обовязк завдання + 2 вибіркові (з 5-ти)

Тип:Контрольные
Цена: 140,00 грн.
Дата сдачи: 05.11.2011
НОМЕР: 128319
Язык: украинский
Fill out my online form.

Завдання 1    3
Дати коротку загальну характеристику бази практики:
•    повна назва організації;
•    галузева належність;
•    форма власності;
•    основні види продукції, що виробляється, виконувані послуги;
•    загальна чисельність персоналу (включаючи чисельність працівників територіальне відокремлених частин: філій, відділень, цехів, інститутів тощо);
•    показники обсягів діяльності за минулий звітний рік: товарна продукція, обсяги продажу, вартість наданих замовникам послуг, вартість виконаних науково-дослідних робіт і т. п.
Для характеристики чисельності персоналу та обсягів основної діяльності використати табличні форми та доповнити їх відповідним коментарем.
Завдання 2. Варіант 4    7
Завдання 2.1    7
Вивчити і описати порядок, форми, методи визначення посадових обов’язків, завдань, відповідальності на прикладі конкретних структурних підрозділів і посадових осіб. Навести зразки документів. Виявити недоліки та розробити рекомендації щодо удосконалення регламентації праці в організації.
Завдання 2.2    9
Розрахувати за фактичними даними та проаналізувати показники обороту, плинності та стабільності персоналу. Дати рекомендації щодо закріплення персоналу в організації.
Список використаних джерел    13
Додатки    14

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.