ВСТУП 3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ФІРМИ 5
2. ОЦІНКА СТАНУ ОТОЧУЮЧОГО СЕРЕДОВИЩА 7
3. СИСТЕМА НУЖД ТА ПОТРЕБ, НА ЗАДОВОЛЕННЯ ЯКИХ ПРАЦЮЄ ФІРМА 11
4. ТОВАРИ ТА ТОВАРНИЙ АСОРТИМЕНТ 12
5. ХАРАКТЕРИСТИКА РИНКУ 20
6. СИСТЕМА МАРКЕТИНГОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ 23
7. РОЗВИТОК ТОВАРНОЇ НОМЕНКЛАТУРИ ТА РОЗРОБКА ТОВАРУ 24
8. МАРКЕТИНГОВІ ЗАХОДИ 27
9. ОРГАНІЗАЦІЯ СЛУЖБИ МАРКЕТИНГУ 38
ВИСНОВКИ 41
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 43
ДОДАТКИ 45
Додаток А 45
Тип: | Курсовые |
Цена: | 150,00 грн. |
Дата сдачи: | 25.09.2009 |
ВУЗ: | КІСІ |
НОМЕР: | 126049 |
Курс: | 2 |
Язык: | украинский |