Вступ 3
РОЗДІЛ І. АУДИТ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 5
1.1 Аудит формування і використання власного капіталу та забезпечення зобов’язань 5
1.2 Аудит довгострокових позик і векселів 10
1.3 Аудит короткострокових кредитів і прострочених позик 12
1.4 Аудит розрахунків з постачальниками і підрядниками 14
1.5 Аудит розрахунків за податками і платежами 16
1.6 Аудит розрахунків з оплати праці й за соціальним страхуванням 19
РОЗДІЛ ІІ. АУДИТ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 24
2.1 Сутність та загальні принципи оцінки фінансового стану підприємства 24
2.2 Аудит фінансових результатів підприємств харчової промисловості 29
2.3 Аудит фінансової стійкості підприємств харчової промисловості 32
Висновок 35
Список використаних джерел 36
Тип: | Курсовые |
Цена: | 120,00 грн. |
Дата сдачи: | 22.11.2010 |
ВУЗ: | КНУТЕД |
НОМЕР: | 127407 |
Язык: | украинский |