1 варіант

1 варіант

Тип:Курсовые
Цена: 120,00 грн.
Дата сдачи: 11.08.2012
ВУЗ: КНУВС
НОМЕР: 128870
Курс: 4
Язык: украинский
Fill out my online form.

Завдання 1.    3
Проаналізувати зміст кваліфікуючих ознак перевищення влади або службових повноважень. Визначити ознаки, що відмежовують зловживання владою або службовим становищем від перевищення влади або службового становища. Навести приклади зі слідчої та     судової практики.
Задача 1    28
15-річний Заїка на початку вересня, обманним шляхом, завів на кукурудзяне поле десятирічну Оксану і з застосування фізичного та психологічного насильства згвалтував її. Через тиждень він завів на це     ж поле восьмирічну Кулашник Любу і вмовив її вступити в статеві відносини, пояснюючи, що це така цікава гра, та пообіцявши за цю "гру" грошей та цукерки.
Кваліфікуйте дії Заїки.
Задача 2    30
Рищенко і Майсурадзе в нічний час зламали замок, проникли до будинку Паська, де викрали різні речі на загальну суму 1000 гривень.
При виході з будинку їх зустрів Пасько, який намагався затримати злочинців і вилучити викрадене. Грищенко і Майсурадзе з метою утримання майна нанесли потерпілому тілесні ушкодження середьої тяжості і зникли з викраденим.
Кваліфікуйте дії Грищенка і Майсурадзе.

Список використаних джерел    32

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.