ВСТУП 3
1. ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 7
Висновки до першого розділу 11
2. ОРГАНІЗАЦІЯ І ПЛАНУВАННЯ ПОДАТКОВОГО АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 12
Висновки до другого розділу 16
3. МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ПОДАТКОВОГО АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 17
Висновки до третього розділу 22
4. МЕТОДИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПОДАТКОВОГО АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 23
Висновки до четвертого розділу 27
5. ПОРЯДОК СКЛАДАННЯ ТА ФОРМУВАННЯ ЗВІТУ ПОДАТКОВОГО АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 28
Висновки до п’ятого розділу 32
ВИСНОВКИ 34
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36
Тип: | Курсовые |
Цена: | 200,00 грн. |
Дата сдачи: | 18.01.2013 |
ВУЗ: | УДПСУ |
НОМЕР: | 129191 |
Язык: | украинский |