Дослідження ефективності робочого часу робітників основного виробництва в овочевому цеху закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану вищого класу)

Дослідження ефективності робочого часу робітників основного виробництва в овочевому цеху закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану вищого класу)

Тип:Курсовые
Цена: 350,00 грн.
Дата сдачи: 28.01.2010
НОМЕР: 126576
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП    3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА    5
1.1. Загальна характеристика ресторану «Разгуляєво»    5
1.2. Характеристика організації виробництва в заготівельних цехах    8
1.3. Штатний розклад працівників ресторану «Разгуляєво» та їх кваліфікація    14
2. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ ТА ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ В РЕСТОРАНІ «РАЗГУЛЯЄВО»    17
2.1. Робочий час, режим і нормування праці в ресторані «Разгуляєво»    17
2.2. Розрахунок виробничої програми овочевого цеху ресторану «Разгуляєво»    20
2.3. Розрахунок необхідної кількості працівників овочевого цеху для виконання виробничих програм    23
3. ПРОЕКТ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ В РЕСТОРАНІ «РАЗГУЛЯЄВО» З МЕТОЮ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ    28
3.1. Пропозиції  стосовно  вдосконалення системи нормування праці в закладі громадського харчування    28
3.2. Заходи по кращому використанню трудових ресурсів ресторану “Разгуляєво” за рахунок нормування праці    30
3.3. Зміни в організації робочих місць і розміщенні цехів    32
3.4. Методи ефективного контролю і регулювання виробничого процесу    35
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ    37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    42
ДОДАТКИ

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.