ВСТУП 3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Загальна характеристика ресторану «Разгуляєво» 5
1.2. Характеристика організації виробництва в заготівельних цехах 8
1.3. Штатний розклад працівників ресторану «Разгуляєво» та їх кваліфікація 14
2. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ ТА ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ В РЕСТОРАНІ «РАЗГУЛЯЄВО» 17
2.1. Робочий час, режим і нормування праці в ресторані «Разгуляєво» 17
2.2. Розрахунок виробничої програми овочевого цеху ресторану «Разгуляєво» 20
2.3. Розрахунок необхідної кількості працівників овочевого цеху для виконання виробничих програм 23
3. ПРОЕКТ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ В РЕСТОРАНІ «РАЗГУЛЯЄВО» З МЕТОЮ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ 28
3.1. Пропозиції стосовно вдосконалення системи нормування праці в закладі громадського харчування 28
3.2. Заходи по кращому використанню трудових ресурсів ресторану “Разгуляєво” за рахунок нормування праці 30
3.3. Зміни в організації робочих місць і розміщенні цехів 32
3.4. Методи ефективного контролю і регулювання виробничого процесу 35
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42
ДОДАТКИ
Тип: | Курсовые |
Цена: | 350,00 грн. |
Дата сдачи: | 28.01.2010 |
НОМЕР: | 126576 |
Язык: | украинский |