Зниження собівартості продукції в ресторанному бізнесі, шляхом

Зниження собівартості продукції в ресторанному бізнесі, шляхом

Тип:Другое
Цена: 700,00 грн.
Дата сдачи: 2010
НОМЕР: 127047
Fill out my online form.

Вступ    3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади формування собівартості продукції підприємства    5
1.1. Характеристика собівартості склад і значення    5
1.2. Методика формування собівартості продукції    16
1.3. Нормативно-правова база калькулювання собівартості продукції    28
Розділ 2. Аналіз господарської діяльності та формування собівартості на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Марко Поло»)    39
2.1. Загальна характеристика ресторану «Марко Поло»    39
2.2. Аналіз операційних витрат підприємств    42
2.3. Аналіз собівартості продукції підприємства    56
Розділ 3. Проект зниження собівартості продукції підприємства ресторанного господарства за рахунок впровадження додаткових послуг    65
3.1. Дослідження ринку    65
3.2. Пропозиції щодо впровадження додаткових послуг в ресторані    78
3.3. Оцінка ефективності запропонованих заходів    88
Висновки    95
Список використаної літератури    99

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.