ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЕКТУ 9
1.1. Ініціалізація проекту 9
1.1.1. Аналіз кон’юнктури ринку 9
1.1.2. Оцінка ділового середовища підприємства як основа розробки проекту 18
1.1.3. Конкурентне середовище об’єкта туристичного готелю 21
1.1.4. Асортиментна концепція підприємства 25
1.1.5. Цінова політика готелю 27
1.1.6. Комунікаційна політика готелю 29
1.2. Формування концепції туристичного готелю «Чорноморська перлина» 32
РОЗДІЛ 2. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ 47
2.1. Передпроектні роботи 47
2.1.1. Розроблення попередніх концептуальних архітектурних пропозицій 47
2.1.2. Розроблення пропозицій щодо розміщення об’єктів будівництва на земельних ділянках 48
2.1.3. Визначення інженерних характеристик об’єкта 48
2.2. Інженерно-будівельні рішення закладу 53
2.2.1. Інженерні системи проектованого закладу 53
2.2.2. Пропозиції щодо дизайну 57
2.2.3. Будівельно-технічні показники проекту 59
2.2.4. Кошторис будівництва 59
2.3. Порядок здачі в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта 61
2.4. Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та охорони навколишнього природного середовища 63
2.4.1. Створення системи управління охороною праці 63
2.4.2. Заходи охорони праці у виробничих приміщеннях закладу готельно-ресторанного господарства 65
2.4.3. Засоби та заходи електробезпеки при експлуатації устаткування 71
2.4.4. Евакуація людей з приміщень та будівель 78
РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗДІЛ 79
3.1. Управління підприємством 79
3.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу об’єкта готельно-ресторанного господарства 79
3.1.2. Розроблення раціональної організаційної структури управління підприємством 85
3.2. Економічна частина 90
3.2.1. Обґрунтування операційних доходів та операційних активів статусу об’єкта готельно-ресторанного господарства 90
3.2.2. План з праці та планування поточних витрат закладу ресторанного господарства і готелю 96
3.2.3. Планування операційного прибутку та планування основних показників діяльності статусу об’єкта готельно-ресторанного господарства на перші п’ять років 107
3.2.4. Оцінка ефективності капітальних вкладень і окупності проекту 108
РОЗДІЛ 4. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗДІЛ 114
4.1. Управління підприємством 114
4.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу об’єкта готельно-ресторанного господарства 114
4.1.2. Розроблення раціональної організаційної структури управління закладом готельно-ресторанного господарства 119
4.2. Економічна частина 128
4.2.1. Проектування операційних доходів ТОВ «Чорноморська перлина» 128
4.2.2. Проектування доходу (виручки) від експлуатації номерного фонду готелю 134
Таблиця 4.8 139
4.2.9. Діагностика отриманих результатів на перший рік створення ГК «Чорноморська перлина» 157
Алгоритм розрахунку основних показників рентабельності 158
4.2.7. Планування основних показників діяльності на п’ять років 160
4.2.8. Оцінка ефективності капітальних вкладень і окупності проекту 164
ВИСНОВКИ 170
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ І ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ 172
Тип: | Другое |
Цена: | 1 200,00 грн. |
Дата сдачи: | 14.05.2012 |
ВУЗ: | КУТЕП |
НОМЕР: | 128720 |
Язык: | украинский |