ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ І КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ 5
1.1. Сутність якості і підходи до її оцінки 5
1.2. Конкурентоспроможність продукції та методи її оцінки 12
1.3. Методи управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства 21
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЯКОСТІ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА 30
2.1. Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства ВАТ «Фармак» 30
2.2. Оцінка якості та конкурентоспроможності продукції підприємства 39
2.3. Система конкурентоспроможності продукції підприємства 44
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА 49
3.1. Впровадження системи TQM на підприємстві 49
3.2. Напрями підвищення конкурентоспроможності
продукції підприємства 54
ВИСНОВКИ 62
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 65
Тип: | Дипломы |
Цена: | 500,00 грн. |
Дата сдачи: | 04.04.2011 |
НОМЕР: | 127687 |
Язык: | украинский |