ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ 6
1.1.Промислова продукція як важливий елемент формування конкурентоспроможності продукції 6
1.2. Сутність державного регулювання конкурентоспроможності промислової продукції 15
1.3. Світовий досвід в державному управлінні конкурентоспроможностю промислової продукції 24
РОЗДІЛ II. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ 33
2.1.Структура виробництва промислової продукції в Україні. 33
2.2.Роль і місце молочної продукції у виробництві промислової продукції. 47
2.3. Оцінка конкурентоспроможності продукції. 59
РОЗДІЛ III. ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНИЗМУ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ 64
3.1. Методи підвищення конкурентоспроможності промислової продукції на прикладі молочної галузі в Україні 64
3.2. Рекомендації щодо механізму впровадження підвищення конкурентоспроможності продукції 85
3.3. Запровадження національних систем стандартизації, акредитації, підтвердження відповідності на регіональному рівні 90
ВИСНОВКИ 99
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 103
| Тип: | Дипломы |
| Цена: | 450,00 грн. |
| Дата сдачи: | 26.12.2009 |
| ВУЗ: | КНЕУ |
| НОМЕР: | 126369 |
| Курс: | 6 |
| Язык: | украинский |
