22. КРИЗА ОРГАНІЗАЦІЇ, ПРИЧИНИ ВИНИКНЕННЯ, ВИДИ І НАСЛІДКИ 3
ТЕСТИ 14
1. Організаційна структура управління готелю, що характеризується тим, що на чолі кожного структурного підрозділу знаходиться керівник, наділений усіма повноваженнями, що здійснює усі функції управління; кожна ланка і кожен підлеглий мають одного керівника, через якого
одним каналом проходять усі управлінські команди, має назву:
2. Однією з переваг лінійно-функціональної структури управління є:
3. Однією з переваг системи управління відомчим готелем
4. Організаційна структура управління, при застосуванні якої відбувається розподіл всіх процесів, що мають місце в готельній діяльності, на окремі напрями в залежності від функцій (служба прийому та розміщення, організація харчування тощо), називається:
5. Однією з переваг системи управління готелем з іноземним менеджментом є:
6. Організаційна структура управління, що використовується в готелях при впровадженні нового проекту або програми, носить назву:
7. Одним з недоліків системи управління приватним готелем є:
8. Підрозділи, що складають функціональну організаційну структуру управління, класифікуються за:
9. Організаційна структура управління, що є найбільш розповсюдженою в готельному менеджменті, особливо серед середніх і великих першокласних готелів, називається:
10. Вважається, що найбільш ефективну систему управління мають готелі:
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16
Тип: | Контрольные |
Цена: | 45,00 грн. |
Дата сдачи: | 15.06.2010 |
НОМЕР: | 127130 |
Язык: | украинский |