5 варіант

5 варіант

Тип:Контрольные
Дата сдачи: 18.03.2011
ВУЗ: НАУ
НОМЕР: 127719
Курс: 3
Язык: украинский
Fill out my online form.

Теоретичне питання. Нагляд прокурора за додержанням і застосуванням законів органами, що ведуть боротьбу із злочинністю.    3
Задача 1    13
У слідчого виникла підозра стосовно психічного стану підозрюваного Костюка В.І. у скоєні навмисного вбивства своєї дружини.
Слідчий помістив Костюка В.І. на стаціонарне обстеження у лікувально-психіатричну установу. Прокурор своєю постановою звільнив із лікарні Костюка В.І. на тій підставі, що підозрюваний не може знаходитись примусово у психіатричній установі більше як десять діб.
Проаналізуйте дії слідчого і прокурора з точки зору законності. Який існує правовий порядок направлення на стаціонарну судово-психіатричну експертизу осіб, що скоїли злочин?

Задача 2    16
У КСП “Зоря” худоба працівників правління цього КСП потравила посівні і спричинила збитки колективному господарству. На загальних засадах КСП ці збитки були віднесені на власний рахунок.
Рішення зборів прокурор опротестував і в інтересах КСП пред’явив позов до винуватих осіб. Представник КСП на суді заявив, що ніяких реальних збитків їх господарству не спричинено і просить справу закрити.
Чи правомірно пред’явив позов прокурор?

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ    19

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.