7 варіант

7 варіант

Тип:Контрольные
Цена: 50,00 грн.
Дата сдачи: 09.11.2012
ВУЗ: НАУ
НОМЕР: 129037
Курс: 4
Язык: украинский
Fill out my online form.

Задача    3
У 1992 р. було створено і зареєстровано товариство з обмеженою відповідальністю. Учасниками виступали 3 особи, які мали однакові частки у сформованому статутному фонді. На день реєстрації товариства  кожен з учасників вніс до статутного фонду по  30% своєї частини, що відповідно Закону України «Про господарські товариства». У подальшому учасники решту своїх вкладів не вносили, і статутний фонд товариства не змінюється. Через 5 років 2 учасника вирішили вийти з товариства, написавши відповідні заяви, які були у встановленому порядку нотаріально засвідчені. У заявах зазначалося, що учасники на майно товариства не  претендують, а від своєї частки в статутному фонді відмовляються. Водночас 2 сторонні особи виявили бажання увійти як учасники у товариство. Рішення про вихід зі складу учасників та вступ до цього нових осіб було прийнято на зборах учасників товариства зі складанням відповідного протоколу.
На початку 1999 р. учасники, які вийшли з товариства, звернулися до  суду із позовом до товариства та його директора(учасника, який залишився) про виділення майна товариства. Відповідач позов не визнав, посилаючись на те, що свого часу позивачі від своїх часток в майні та інших майнових претензій до товариства відмовилися, що і було  оформлено належним чином.
Чи є підстави для розгляду спору в господарському суді?

Рішення задачі    3
Складіть договір поставки між Південно-Західною залізницею та ТОВ «Лаворо».    6
Список літератури    13

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.