6 варіант

6 варіант

Тип:Контрольные
Цена: 100,00 грн.
Дата сдачи: 04.04.2013
НОМЕР: 129341
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВАРІАНТ 6
Теоретичні завдання
1. Складіть перелік назв документів, що складають нормативну базу діловодства в Україні та класифікуйте їх відповідно до поданої нижче схеми.
1.1. Назвіть документи, які регламентують питання ведення діловодства в організації, де ви працюєте.
2. Опишіть процес організування роботи зі службовими документами в організації, де ви працюєте.
3. Складіть приблизний перелік службових документів, що належать до уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації, які використовуються в організації, де ви працюєте, та класифікуйте їх відповідно до поданої нижче схеми.
4. Впровадження новітніх комп’ютерних технологій в організацію управлінських процесів (системи електронного документообігу) на підприємстві (установі, фірмі та ін.), де ви працюєте.
Практичні завдання

5. Оформіть за правилами службовий лист президентові Міжрегіональної Академії управління персоналом Прізвище, ініціали від Київської міської державної адміністрації.
Самостійно складіть реквізити 11, 12, 19, 28.
Відсутні дані навести самостійно.
Довідкові дані про автора документа:
Вул. Хрещатик, ХХ, м. Київ, 252044, тел./факс: (ХХХХ) ХХХ-ХХ-ХХ
В листі зверніться до Георгія Васильовича та проінформуйте його, що Київська міська державна адміністрація у лютому-травні 2005 року проводить міський міжвузівський конкурс на краще студентське художньо-публіцистичне есе «Як тебе не любити, Києве мій!» (Якою я бачу столицю України в ХХІ столітті і що я особисто для цього хотів(ла) б зробити?).
Матеріали за підсумками внутрішньо-вузівського конкурсу відповідно до Положення просимо надіслати до Головного управління з питань внутрішньої політики Київської міської адміністрації за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, тел. ХХХ-ХХ-ХХ.
Вкажіть про наявність додатків (реквізит 22), а саме:
1. Положення учасника конкурсу.
2. Заява учасника конкурсу на 1 арк. в 1 прим.

Президенту Міжрегіональної Академії управління персоналом
________________________
від Київської міської державної адміністрації.
Георгію Васильовичу, інформуємо Вас про те, що Київська міська державна адміністрація у лютому-травні 2005 року проводить міський міжвузівський конкурс на краще студентське художньо-публіцистичне есе «Як тебе не любити, Києве мій!» (Якою я бачу столицю України в ХХІ столітті і що я особисто для цього хотів(ла) б зробити?).
Матеріали за підсумками внутрішньо-вузівського конкурсу відповідно до Положення просимо надіслати до Головного управління з питань внутрішньої політики Київської міської адміністрації за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, тел. ХХХ-ХХ-ХХ.
Телефони для довідок. 234-56-47, 234-59-34.
Чекаємо на Ваші заявки щодо участі у конкурсі
Додатки:
1. Положення учасника конкурсу.
2. Заява учасника конкурсу на 1 арк. в 1 прим.

Підписав лист Заступник голови         Ініціал(ли), прізвище.

6. Оформіть за правилами наказ із загальних питань.
Самостійно складіть реквізити: 11, 12, 28, 30.
Автор документа: МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
Місце складання: Київ
Заголовок до тексту: Про затвердження Тимчасового переліку посад офіцерського складу центрального апарату Міністерства оборони України, які можуть бути прирівняні до професійних назв робіт Класифікатора професій ДК 003-95
Констатуюча частина наказу:
З метою організації заміщення посад офіцерського складу центрального апарату Міністерства оборони України цивільними працівниками та відповідно до професійних назв робіт Класифікатора професій ДК 003-95, затвердженого наказом Держстандарту України від 27 липня 1995 року № 257
Розпорядча частина наказу:
1. Затвердити Тимчасовий перелік посад офіцерського складу центрального апарату Міністерства оборони України, які можуть бути прирівняні до професійних назв робіт Класифікатора професій ДК 003-95, що додається.
2. Наказ розіслати згідно з розрахунком розсилки.
3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Підписав наказ Міністр оборони України        Ініціал(ли), прізвище.

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.