ВСТУП 1
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРИНЦИПІВ УПРАВЛІННЯ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 4
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ, ЩО ВИВЧАЄТЬСЯ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТОВ «МАРАКЕШ» 14
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ І ЗАХОДІВ ВИРІШУВАНОЇ ПРОБЛЕМИ 24
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 37
Додаток А 39
Додаток Б 40
Додаток В 41
Тип: | Курсовые |
Цена: | 250,00 грн. |
Дата сдачи: | 25.02.2011 |
ВУЗ: | КНУКіМ |
НОМЕР: | 127675 |
Курс: | 5 |
Язык: | украинский |