Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи стандартизації та сертифікації продукції підприємства 5
1.1. Сутність та методи стандартизації 5
1.2. Сертифікація та її види 16
Розділ 2. Аналіз діяльності підприємства ВАТ „Ланнівський цукровий завод” 21
2.1. Організаційно–економічна характеристика підприємства ВАТ «Ланнiвський цукровий завод» 21
2.2. Вплив стандартизації та сертифікації на підвищення ефективної діяльності ВАТ „Ланнiвський цукровий завод” 26
Розділ 3. Шляхи підвищення конкурентоспроможності ВАТ „Ланнiвський цукровий завод” 30
Висновки 34
Список літератури 35
Додатки 38
Тип: | Курсовые |
Цена: | 100,00 грн. |
Дата сдачи: | 28.09.2011 |
ВУЗ: | КНЕУ |
НОМЕР: | 128217 |
Курс: | 3 |
Язык: | украинский |