ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЕКСПЕРТИЗИ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ ЇСТІВНИХ ПЛОДІВ ТА ГОРІХІВ 6
1.1. Аналіз сучасного ринку їстівних плодів та горіхів в Україні 6
1.2. Законодавчо-нормативна база визначення якості та безпеки споживання їстівних плодів та горіхів 16
1.3. Аналіз нормативно-правової бази щодо експертизи їстівних плодів та горіхів 28
РОЗДІЛ 2. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЇСТІВНИХ ПЛОДІВ ТА ГОРІХІВ 31
2.1. Фактори формування якості їстівних плодів та горіхів 31
2.2. Особливості хімічного складу та харчова цінність їстівних горіхів 40
РОЗДІЛ 3. ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ЇСТІВНИХ ПЛОДІВ ТА ГОРІХІВ 53
3.1. Організація, об’єкти та методи дослідження 53
3.2. Експертна оцінка якості волоських горіхів різних виробників 56
3.2.1. Органолептична оцінка якості волоських горіхів 58
3.2.2. Оцінка фізико-хімічних показників волоських горіхів 62
3.3. Оформлення результатів експертизи 62
РОЗДІЛ 4. МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ ЇСТІВНИХ ПЛОДІВ ТА ГОРІХІВ 65
4.1. Митний контроль їстівних плодів та горіхів 65
4.2. Визначення митної вартості та нарахування митних платежів при здійсненні митного оформлення їстівних горіхів 71
4.3. Митне оформлення волоських горіхів за ВМД № 3500006987 від 28.04.2010 75
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 96
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 101
ДОДАТКИ 103
Тип: | Дипломы |
Цена: | 900,00 грн. |
Дата сдачи: | 07.05.2010 |
ВУЗ: | КНТЕУ |
НОМЕР: | 126922 |
Курс: | 6 |
Язык: | украинский |