Згідно методички

Згідно методички

Тип:Контрольные
Цена: 40,00 грн.
Дата сдачи: 02.12.2011
НОМЕР: 128406
Язык: украинский
Fill out my online form.

Задача № 1.    3
Коровін і Левченко вирішили створити товариство з обмеженою відповідальністю. Кожен з них на момент державної реєстрації товариства вніс 50% вкладу. Розмір статутного капіталу -мінімальний, визначений законом для товариства з обмеженою відповідальністю. Розміри часток обох учасників - по 50 %.
Через 6 місяців після створення товариства загальними зборами учасників було прийнято рішення про надання учасникам відстрочки щодо внесення решти суми вкладів на 1 рік. На наступних зборах прийнято рішення про звільнення учасників від внесення ними решти суми вкладів і ухвалено зміни до статуту, яким передбачено зменшення розміру статутного капіталу.
Проаналізуйте ситуацію. Дайте правову оцінку рішенням загальних зборів учасників. Окресліть можливі варіанти розвитку цієї ситуації.
Задача № 2.    5
Школяр Буткевич приніс до школи мобільний телефон свого батька і на році показував його друзям. Вчителька забрала телефон і поклала до шухляди класної шафи. Після уроку учні классу пішли до театру і Буткевич забув забрати телефон у вчительки. Наступного дня, коли Буткевич звернувся до неї з проханням повернути телефон, вчителька пояснила, що він із шухляди зник.
Чи є підстави для цивільно-правової відповідальності?
Задача № 3.    7
Під час виступу по телебаченню президент страхової компанії «Траст - інвест» зауважив, що його фірма займає провідне становище на ринку страхових послуг України. На відміну від неї деякі інші фірми, наприклад, страхова компанія «Ікар», не забезпечує інтересів своїх клієнтів, проводить пасивну політику і не має авторитету серед страхових компаній.
Через деякий час компанія «Ікар» звернулася до суду з позовом, в якому просила суд своїм рішенням зобов'язати фірму «Траст - інвест» спростувати поширені по телебаченню відомості, бо вони не відповідають дійсності, а крім цього порочать ділову репутацію фірми «Ікар», чим завдають їй значних збитків.
Яке рішення повинен винести суд?
Список використаних джерел    9

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.