Організація ефективної роботи з постачальниками підприємства

Організація ефективної роботи з постачальниками підприємства

Тип:Курсовые
Цена: 220,00 грн.
Дата сдачи: 15.02.2013
ВУЗ: Крок
НОМЕР: 129224
Курс: 4
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП    3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСТАЧАННЯ ПРОДУКТАМИ ТА СИРОВИНОЮ В ЗАКЛАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА    5
1.1 Сутність постачання продуктів та сировини в заклади ресторанного господарства    5
1.2. Алгоритм реалізації процесу постачання в заклади ресторанного типу    11
1.3. Ефективність організації постачання продуктами та сировиною в заклади ресторанного господарства    16
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПОСТАЧАННЯ ПРОДУКТІВ ТА СИРОВИНИ У РЕСТОРАНІ «ЄВРОПА»    20
2.1. Характеристика економічної діяльності  ресторану в готелі «Європа»    20
2.2. Розрахунок потреб продуктів та сировини у ресторані «Європа»    24
2.3. Організація забезпечення продуктами та сировиною ресторанного підприємства «Європа»    31
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСТАЧАННЯ ПРОДУКТАМИ ТА СИРОВИНОЮ РЕСТОРАНУ «ЄВРОПА»    33
3.1. Напрями удосконалення постачання продуктами та сировиною роботи ресторану «Європа»    33
3.2. Економічна оцінка ефективності запропонованих заходів у сфері постачання    38
ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ    42
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    44
Додатки    46

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.