ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСТАЧАННЯ ПРОДУКТАМИ ТА СИРОВИНОЮ В ЗАКЛАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5
1.1 Сутність постачання продуктів та сировини в заклади ресторанного господарства 5
1.2. Алгоритм реалізації процесу постачання в заклади ресторанного типу 11
1.3. Ефективність організації постачання продуктами та сировиною в заклади ресторанного господарства 16
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПОСТАЧАННЯ ПРОДУКТІВ ТА СИРОВИНИ У РЕСТОРАНІ «ЄВРОПА» 20
2.1. Характеристика економічної діяльності ресторану в готелі «Європа» 20
2.2. Розрахунок потреб продуктів та сировини у ресторані «Європа» 24
2.3. Організація забезпечення продуктами та сировиною ресторанного підприємства «Європа» 31
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСТАЧАННЯ ПРОДУКТАМИ ТА СИРОВИНОЮ РЕСТОРАНУ «ЄВРОПА» 33
3.1. Напрями удосконалення постачання продуктами та сировиною роботи ресторану «Європа» 33
3.2. Економічна оцінка ефективності запропонованих заходів у сфері постачання 38
ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ 42
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 44
Додатки 46
Тип: | Курсовые |
Цена: | 220,00 грн. |
Дата сдачи: | 15.02.2013 |
ВУЗ: | Крок |
НОМЕР: | 129224 |
Курс: | 4 |
Язык: | украинский |