Вступ 3
Розділ 1. Основи організації закладів ресторанного господарства швидкого обслуговування при готелях 5
1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства 5
1.2. Характеристика основних типів підприємств ресторанного господарства при готелях 9
1.3. Особливості організації праці закладів швидкого харчування при готелях 14
Розділ 2. Аналіз організації харчування в готелі «Діамант» 24
2.1. Характеристика готелю«Діамант» 24
2.2. Аналіз процесу обслуговування в барі готелю 30
2.3. Аналіз організації обслуговування ділових та VIP туристів 36
Розділ 3. Пропозиції, щодо удосконалення ресторанної справи у готелі «Діамант» 44
3.1. Удосконалення процесу обслуговування 44
3.2. Розрахунок ефективності запропонованих заходів 49
Висновки 51
Список використаних джерел 54
Додатки 56
Тип: | Курсовые |
Цена: | 180,00 грн. |
Дата сдачи: | 06.03.2013 |
ВУЗ: | КИМ |
НОМЕР: | 129255 |
Курс: | 3 |
Язык: | украинский |