Організація праці обслуговуючого персоналу в закладів ресторанного господарства

Організація праці обслуговуючого персоналу в закладів ресторанного господарства

Тип:Курсовые
Цена: 180,00 грн.
Дата сдачи: 06.03.2013
ВУЗ: КИМ
НОМЕР: 129255
Курс: 3
Язык: украинский
Fill out my online form.

Вступ    3
Розділ 1. Основи організації закладів ресторанного господарства швидкого обслуговування при готелях    5
1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства    5
1.2. Характеристика основних типів підприємств ресторанного господарства при готелях    9
1.3. Особливості організації праці закладів швидкого харчування при готелях    14
Розділ 2. Аналіз організації харчування в готелі «Діамант»    24
2.1. Характеристика готелю«Діамант»    24
2.2. Аналіз процесу обслуговування в барі готелю    30
2.3. Аналіз організації обслуговування ділових та VIP туристів    36
Розділ 3. Пропозиції, щодо удосконалення ресторанної справи у готелі «Діамант»    44
3.1. Удосконалення процесу обслуговування    44
3.2. Розрахунок ефективності запропонованих заходів    49
Висновки    51
Список використаних джерел    54
Додатки    56

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.