ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи формування стратегії управління персоналом закладів ресторанного господарства 6
1.1. Сутність та види стратегії управління персоналом закладів ресторанного господарства 6
1.3. Методичні підходи формування стратегії управління персоналом підприємств ресторанного бізнесу. 12
РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «КАРМЕН» , В М. КИЇВ 17
2.1. Аналіз динаміки та складу персоналу підприємства 17
2.2. Характеристика діючої стратегії управління персоналом 22
2.3. Автоматизація оцінки показників ефективності управління персоналом з використанням ПЕОМ 33
РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ "КАРМЕН", В М. КИЇВ 38
3.1. Пропозиції щодо вдосконалення стратегії управління персоналу ресторана 38
3.2. Економічні обгрунтування заходів щодо реалізації стартегії управління персоналом 44
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 48
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50
Тип: | Курсовые |
Цена: | 160,00 грн. |
Дата сдачи: | 11.12.2009 |
НОМЕР: | 126337 |
Язык: | украинский |