стратегія управління персаналом в закладе ресторанного господарства

стратегія управління персаналом в закладе ресторанного господарства

Тип:Курсовые
Цена: 160,00 грн.
Дата сдачи: 11.12.2009
НОМЕР: 126337
Язык: украинский
Fill out my online form.

ВСТУП    3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи формування стратегії управління персоналом закладів ресторанного господарства    6
1.1. Сутність та види стратегії управління персоналом закладів ресторанного господарства    6
1.3. Методичні підходи формування стратегії управління персоналом підприємств ресторанного бізнесу.    12
РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ  УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «КАРМЕН» , В М. КИЇВ    17
2.1. Аналіз динаміки та складу персоналу підприємства    17
2.2. Характеристика діючої стратегії управління персоналом    22
2.3.  Автоматизація оцінки показників ефективності управління персоналом з використанням ПЕОМ    33
РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ "КАРМЕН", В М. КИЇВ    38
3.1. Пропозиції щодо вдосконалення стратегії управління персоналу ресторана    38
3.2. Економічні обгрунтування заходів щодо реалізації стартегії управління персоналом    44
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ    48
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ    50

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.